Ajankohtaista

Turo Shop

TURON SHOP IN SHOP AVATTU HELSINGIN SOKOKSELLE  

Turon uusi myymäläkalustekonseptin materiaali ja värimaailmaa syntyi Poiat toimiston organisoimien brändi-työpajojen myötä. Tarkoituksena oli löytää uusi Turo, joka viestii tulevaisuuden Turoa, perinteitä ja juuria unohtamatta. Ensimmäisenä Turon uutta myymäläilmettä pystyy tulla katsomaan Helsingin Sokokselle, kun Turo avasi shop in shopin miestenosastolle.
 
"Halusimme luoda konseptin, joka on vahvasti suomalainen, ja samalla kansainvälinen. Uudistuneen organisaation, ilmeen ja myymäkonseptien myötä Turo voi ylpeänä suunnata katseen maailmalle", Antti Rouhunkoski toteaa.
 
Sokoksen
piste tarjoaa laajan valikoiman Turon pukuja, päällystakkeja ja muita tuotteita. Avatussa shop in shopissa, kuten kaikissa Turon myymäläpisteissä asiakas on keskiössä ja palvelukonseptiin kuuluu vahvasti myös räätälipalvelu muutotostöille - Tailored By Turo.
  

Turon suunnittelija Anssi Tuupainen on ansiokkaasti uudistanut brändiä ja sen valikoimaa tähän syksyyn ja talveen. FW2015 -mallistot henkivät kansainvälisyyttä ja modernia ajattomuutta.
 
”Uudistuneella ilmeellään, mallistollaan ja myymäläkonseptillaan Turo haluaa vahvistaa asemaansa korkealaatuisena, kansainvälisenä ja kiehtovana pukubrändinä, sekä luoda uudenlaista tunnettuutta ns. ’mid-high segmentissä”, Turon Toimitusjohtaja Janne Antikainen sanoo.

Sivun alkuun