Lahjakortti on aina hyvä lahjaidea – anna lahjaksi S-ryhmän lahjakortti

Pehmoisia vaatteita, hajuvettä, uusia astioita… Mutta minkälaisia? Lahjan hankkiminen ei välttämättä ole aina se helpoin tehtävä. Mitäpä jos antaisit lahjansaajalle vapauden valita itse mieluisensa lahjan? Anna lahjaksi S-ryhmän lahjakortti – lahjakortti on aina hyvä ja varma lahjaidea!


Osta joululahjaksi S-ryhmän lahjakortti Sokokselta tai Emotionista.


Valitse sopiva lahjasumma 10–150 euron väliltä sekä kuva-aihe useasta vaihtoehdoista ja osta lahjakortti mukaasi lähimmän Sokoksen tai Emotionin kassalta.

Lahjansaaja voi käyttää lahjakortille ladatun summan osissa tai kerralla – silloin kun haluaa ja siihen mihin haluaa. Lahjakortti on voimassa 24 kuukautta hankintahetkestä tai edellisestä ostotapahtumasta. Eli lahjakorttia voi käyttää vähitellen ja aina käytön myötä kortille päivittyy uusi voimassaoloaika, 24 kuukauden päähän.

Voit tarkistuttaa kortin saldon sekä voimassaolon S-ryhmän toimipaikan kassalla. Saldo ja voimassaoloaika näkyvät myös aina kuitissa, kun maksat lahjakortilla.

S-ryhmän lahjakortti käy maksuvälineenä Sokoksen ja Emotionin lisäksi peräti parissa tuhannessa S-ryhmän toimipaikassa ympäri Suomen, muun muassa Prismoissa, Saleissa, Alepoissa, ABC-asemilla ja Sokos Hotelseissa.

Arvon lataamisesta ei saa Bonusta, mutta sitä saa kuitenkin lahjakortilla maksettaessa S-Etukorttia näyttämällä.

Tutustu lisää S-ryhmän lahjakorttiin sekä toimipaikkoihin, joissa lahjakortti käy maksuvälineenä >