Ajankohtaista

Kuvastot

Sokoksen ja Emotionin kuvasto ilmestyy kerran kuukaudessa ja sen voimassaoloaika löytyy kuvastosta. Pukeutumisen ja kodin S-etutuotteet vaihtuvat viikoittain. Kosmetiikan edut ovat voimassa koko kuvaston ajan. S-Edut ovat omistajalle tarkoitettuja etuja, jotka saat näyttämällä S-Etukortin kassalla tai kirjautumalla sisään verkkokaupassa asiakasomistajana.Paluu arkeen ei ole koskaan ollut näin ihana. Sokoksen Ihana elokuu on kauneuden ja muodin superkuukausi. Haluamme auttaa jokaista asiakastamme löytämään oman tyylinsä ja kukoistavan kauneutensa antamalla aimoannoksen ajankohtaisia vinkkejä, etuja ja inspiraatioita kauneudesta ja muodista. Mukana Sokoksen Ihanassa elokuussa ovat malli ja stylisti Shadi Razavi, meikkitaitelija ”Eevis” Liedes, bloggarit Lack of Coulourin Milla Kuoksa ja Strictly Stylen Hanna Väyrynen sekä vloggari Nella Törnroos. Jokaisella elokuun viikolla on uusi teema ja ihanat ammattilaiset antavat parhaat vinkit juuri sinulle. Teemoina syksyn toimivimmat lookit arkeen ja toimistolle meikit, hiukset, ihonhoito ja paljon muuta. Seuraa sokos.fi:tä, Sokoksen Instagramia ja FB-sivuja ja pysyt ajantasalla. Tervetuloa kanssamme kohti syksyä Ihanan elokuun siivittämänä. 

Katso parhaat vinkit elokuuhun >>

 

Seuraava kuvasto ilmestyy 4.9.

Lue Beauty Newsistä ajankohtaiset vinkit ja uutuudet

Beauty Editorimme Mariela Sarkima on koonnut uusimpaan Beauty Newsiin jälleen omat suosikkinsa ajankohtaiseen kauneudenhoitoon. Katso parhaat tuotteet ja vinkit vartalon-, kasvojen- ja hiustenhoitoon sekä juhliin valmistautumiseen!

Klikkaa Beauty News.fi -sivustoon >

PS Voit osallistua somessa tunnuksella #sokosbeautynews! Nähdään Facebookissa,Instagramissa, Pinterestissä ja Youtubessa! Myös Emotionin löydät Facebookista jaInstagramista!

Sivun alkuun