Ajankohtaista

KuvastotValitettavasti syyskuun 2021 Sokos-kuvaston painatuksessa on tapahtunut tekninen virhe, jonka johdosta osalle asiakkaistamme on kuvastoon tulostunut virheellinen osoiterivi. Selvitämme tapahtunutta.

Arviomme mukaan riski nimi- tai osoitetiedon väärinkäytökselle tai muulle rekisteröidylle aiheutuvalle vahingolle on vähäinen. Olemme kuitenkin ryhtyneet tarvittaviin toimenpiteisiin rekisteröityjen ja viranomaisen informoimiseksi. Voit tarvittaessa olla yhteydessä rekisterinpitäjään tietosuoja.asiakkuus@sok.fi tai S-ryhmän tietosuojavastaavaan tietosuojavastaava@sok.fi.

Mikäli et ole saanut tuoreinta Sokos-kuvastoa, voit tutustua siihen myös verkossa osoitteessa https://www.sokos.fi/fi/sokos/ajankohtaista/kuvastot tai noutaa kuvaston maksutta tavaratalostamme.

Asiaa koskeva tiedote löytyy täältä: Sokoksen kuvastojen tulostuksen tekninen virhe - S-ryhmän tietosuojasivusto (s-ryhma.fi)


Lue Inspiraatio-sivustolta ajankohtaiset vinkit ja uutuudet

Klikkaa inspiraatio-sivustoon >

PS. Voit osallistua somessa tunnuksella #sokosbeautynews! Nähdään Facebookissa,Instagramissa, Pinterestissä ja Youtubessa! Myös Emotionin löydät Facebookista ja Instagramista!