Ajankohtaista

Kutsu kauneuteen 31.8.–6.9

Tervetuloa mukaan syksyn odotetuimpaan kauneustapahtumaan Sokokselle ja Emotioniin. Kutsu Kauneuteen tuo myymälöihin ja verkkokauppaan paljon inspiraatiota ja upeita etuja kauneudesta kiinnostuneille. Heittäydy rohkeasti kokeilemaan kauden kuumimpia trendejä ja meikkiuutuuksia!


Kutsu kauneuteen Sokoksissa ja Emotioneissa


Kaipasit sitten syksyksi esimerkiksi kosteuttavampaa voidetta, uutta ripsiväriä tai herkullista tuoksua – löydät sen Kutsu kauneuteen -tapahtumasta! Tarjolla laaja valikoima ihonhoito- ja meikkituotteita sekä tuoksuja etuhintaan. Mukana paljon huippubrändejä kuten Clinique, Biotherm, Lancôme, Estée Lauder,  Sensai ja Lumene.

Nyt kannattaakin hakea omia luottotuotteita lisää tai kokeilla rohkeasti jotain ihan uutta. Samalla voit inspiroitua syksyn ihanista uutuuksista ja ajankohtaisista trendeistä, sekä kuulla asiantuntijoiden vinkkejä. Ota ystäväsi mukaan ja lähde viettämään aikaa kauneuden merkeissä! 

Kutsu kauneuteen -viikolla järjestetään myös paljon suosikkibrändien kauneustilaisuuksia ympäri Suomen. Tutustu tilaisuuksien teemoihin ja ilmoittaudu mukaan, mutta ole nopea, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Tutustu tilaisuuksiin >

 

Pysy ajan tasalla tilaamalla Sokos-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat ajankohtaista tietoa tapahtumista, tarjouksista ja uutuuksista sekä vinkkejä kauneuteen, pukeutumiseen ja kotiin. Kirjeitä lähetetään viikoittain.Tuotenosto:

Clinique Take The Day Off Cleansing Balm puhdistusvoide 125 ml–183342

Biotherm Life Plankton™ Elixir seerumi 30 ml–35551026

Lancôme Teint Idole Ultra Wear meikkivoide 30 ml–20540529

Sensai Cellular Performance Emulsion II (Moist) hoitoemulsio 100 ml–4193004

Lumene VALO Kirkastava & Silottava Hyaluronitiiviste 30ml–42453001