Sisältöön
DIOR

DIOR Miss Dior Set Gift Set lahjapakkaus

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin2kappaletta
129,00 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Vuonna 1947 luotu Miss Dior on Diorin ensimmäinen hajuvesi. Se on tarina rakkaudesta ja onnellisuudesta kukkaistuoksujen kertomana. Tämä tuoksusetti sisältää kaksi Miss Dior -tuotetta, jotka voit antaa lahjaksi tai hemmottella itseäsi. Nauti raikkaasta kukkaistuoksusta päivittäin. Rajoitetussa painoksessa kotelo on koristeltu kultaisilla arabeskeilla ja majesteettisiilla patsailla, jotka ovat saaneet inspiraationsa pariisilaisen arkkitehtuurin eleganssista.

Miss Dior -lahjapakkaus sisältää:

- Miss Dior Eau de Parfum, 50 ml. Miss Dior -tuoksu rakentuu centifolia-ruusun ympärille, johon on kirjailtu hienovaraisesti kielon, pionin ja iiriksen sävyjä: kiehtova ja elegantti tuoksu, joka on kuin tuhansien värien kukkakimppu. Miss Dior Eau de Parfum -tuoksua koristaa viehättävä ja hienostunut couture-rusetti.

- Miss Dior Moisturizing Body Milk, 75 ml. Vartalovoide sisältää centifolia-ruusun uutetta, joka kosteuttaa ja hoitaa ihoa päivittäin. Kevyt ja raikas koostumus imeytyy nopeasti ja jättää iholle pehmeän Miss Dior -tuoksun.

Tuotetiedot
Ainesosat

alcohol

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3348901680479

Arviot (2)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    KummitätiVahvistettu osto

    Viehättävä setti

    Annoin setin kummitytölle lahjaksi ja hän oli todella tyytyväinen. Hankin setin miellyttävän ja asiantuntevan myyjän opastuksella.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Poom_korat 79Vahvistettu osto

    Mahtavaa

    Tuoksuu hyvää hyvin lahjaksi.