Sisältöön
Burberry

Burberry Hero EdP tuoksu 50 ml

100,00 €
2 000,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Burberry Hero Eau de Parfum esittelee sankaruuden houkuttelevan uuden puolen: rohkeuden hyväksyä se, kuka todella olet. Se edustaa miestä matkalla itsensä ja herkän puolensa löytämiseen.

Burberry Hero on tuoksu, joka tekee jokaisesta sankarin ja antaa rohkeutta olla oma itsensä. Tässä koukuttavassa tuoksussa on mukana havua, bentsoiinia ja seetripuuta. Tuoksun tunnusomaisena pohjana on lämmin setripuuöljyjen trio ja huipentuu raikkauteen ja valoisuuteen. Männynneulasten alkutuoksu sekoittuu bentsoiiniin ja suitsukkeeseen luoden sensuellin ja intensiivisen tuoksun.

Burberry Hero Eau De Parfum on Riccardo Tiscin Burberry-tuoksun moderni uusintaversio. Pulloa koristaa TB-monogrammi, ja siinä on syvät tammen ja kullan sävyt, jotka ovat saaneet inspiraationsa Burberryn värikoodeista, mikä ilmaisee tuoksun uutta intensiteettiä.

Tuotetiedot
Koko

50ML

Ainesosat

ALCOHOL DENAT., PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER/EAU, LIMONENE, COUMARIN, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, LINALOOL, EUGENOL, CITRAL, BENZYL BENZOATE, GERANIOL, EVERNIA PRUNASTRI (OAKMOSS) EXTRACT, CINNAMAL.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Italia

Tuotekoodi

3614228838030

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan