Sisältöön
Lumene

Lumene LUMO Kimmoisuutta lisäävä silmänympärysseerumi 10ml

tuotteen arvosana 3.8/5

Siirry arvioihin45kappaletta
30,50 €22,80 €
3 050,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Lumene LUMO Kimmoisuutta lisäävä silmänympärysseerumi auttaa silottamaan silmänympärysihoa ja palauttamaan ihon luonnollisen kimmoisuuden. Pohjoista puolukkavettä, kolmen tyyppistä hyaluronihappoa ja vegaanista kollageenia sisältävä kevyt seerumi kosteuttaa tehokkaasti ja auttaa häivyttämään hienoja juonteita ja ryppyjä, tehden ihosta nuorekkaamman ja kimmoisan näköisen. Viilentävä metalliapplikaattori hieroo silmänympärysihoa virkistävästi. Hajusteeton ja vegaaninen koostumus sisältää sivuvirroista saatavaa ja käsin poimituista marjoista jalostettua puolukkavettä. Pakkauksessa on käytetty kierrätettäviä ja kierrätettyjä materiaaleja.

Lumene - Korkealaatuista pohjoista kauneutta paremman tulevaisuuden puolesta.

Käyttö: levitä pieni pisara puhtaalle silmänympärysiholle hierovalla applikaattorilla ja taputtele ylimääräinen tuote iholle kevyesti sormin. Käytä yksin tai yhdessä silmänympärysvoiteen kanssa.
Vinkki! Voit käyttää tuotetta myös huultenympärysiholla.

Tuotetiedot
Ainesosat

VACCINIUM VITIS-IDAEA (LINGONBERRY) FRUIT JUICE, AQUA (WATER), BUTYLENE GLYCOL, PROPANEDIOL, GLYCERIN, PHENOXYETHANOL, BETAINE, XANTHAN GUM, CHONDRUS CRISPUS (CARRAGEENAN), SODIUM GLUCONATE, HYDROLYZED SODIUM HYALURONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYALURONATE, SH-POLYPEPTIDE-121, PENTYLENE GLYCOL, SODIUM HYALURONATE CROSSPOLYMER, POTASSIUM SORBATE. AINESOSALISTA SAATTAA OLLA MUUTTUNUT, TARKISTA AINA AINESOSALISTA OSTAMASTASI PAKKAUKSESTA.

VACCINIUM VITIS-IDAEA (LINGONBERRY) FRUIT JUICE, AQUA (WATER), BUTYLENE GLYCOL, PROPANEDIOL, GLYCERIN, PHENOXYETHANOL, BETAINE, XANTHAN GUM, CHONDRUS CRISPUS (CARRAGEENAN), SODIUM GLUCONATE, HYDROLYZED SODIUM HYALURONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYALURONATE, SH-POLYPEPTIDE-121, PENTYLENE GLYCOL, SODIUM HYALURONATE CROSSPOLYMER, POTASSIUM SORBATE. DENNA INGREDIENSLISTA KAN HA FÖRÄNDRATS. VAR VÄNLIG OCH KONTROLLERA ALLTID INGREDIENSLISTAN FRÅN FÖRPACKNINGEN PÅ DEN PRODUKT DU KÖPT.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Lumene Oy

Tuotekoodi

6412600838251

Arviot (45)

tuotteen arvosana 3.8/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    SiriusVahvistettu osto

    Mahtava tuote

    Olen käyttänyt tuotetta parin viikon ajan ja olen todella tyytyväinen. Tuotetta on ihana levittää metallisen kärjen avulla!

  • asiakkaan antama arvosana 2/5

    NJohVahvistettu osto

    Ei sopinut minulle

    Tuotteen pakkaus on tyylikäs ja aplikaattori on kätevä ja helppo käyttää. Tuote imeytyi nopeasti ihoon eikä jättänyt sitä tahmeaksi. En valitettavasti voinut käyttää tuotetta paria päivää pidempään koska sain tästä jonkinlaisen reaktion. Silmänympärysiho muuttui punaiseksi ja kuivaksi kohdista, joihin tätä olin käyttänyt.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Mandy1985Vahvistettu osto

    Hyvä tuote

    Nätti pakkaus, miinusta levityspäästä, vaikkakin on ihanan viilentävä metallipää. Hyvä ja pitkäaikanen kosteutus.

  • asiakkaan antama arvosana 2/5

    KaagamelVahvistettu osto

    Lumene vegan

    Valitettavasti tämä tuote ei ollut minulle tehty.iho jäi tahmaiseksi ja sitä oli vaikea annostella sopivasti.tuubista lorahti aina liikaa ja sitä meni hukkaan.kuukauden käytön jälkeen en huomannut muutosta.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Kallu85Vahvistettu osto

    Huippu tuote

    Miellyttävä koostumus tuotteessa ja helppo levittää viilentävän aplikaattorin avulla. Muutaman viikon käytön jälkeen selvästi parantaa ihon kimmoisuutta sekä tasaisuutta. Riittoisa. Suosittelen.

Ladataan