Sisältöön
Burberry

Burberry Hero Deo Stick deodorantti 75 ml

41,00 €
546,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Burberry Hero Deo Stick deodorantissa on sama ikoninen tuoksu kuin Burberry Hero Eau de Toilette -hajuvedessä. Burberry Hero on modernin miehisyyden ruumiillistuma - elinvoimainen ja maskuliininen, mutta samalla herkkä. Raikkaassa, valovoimaisessa ja rohkeassa tuoksussa yhdistyvät bergamotti, kataja ja mustapippuri. Kataja, joka on parfymöörin tuoksupaletin klassinen brittiläinen ainesosa, tuo tuoksuun elinvoimaista raikkautta. Sitä syventää kolmikko lämpimiä setripuuöljyjä, jotka ovat peräisin kolmelta erilaiselta vuoristoalueelta: Virginiassa sijaitsevalta Apalacian vuoristolta, Afrikassa sijaitsevalta Atlas-vuoristolta ja Aasiassa sijaitsevalta Himalajan vuoristolta.

Burberryn visio modernista sankaruudesta haastaa perinteiset stereotypiat maskuliinisuudesta ja voimaannuttaa miehen olemaan juuri sellainen kuin haluaa olla. Positiivisessa ja sankarillisessa päähenkilössä mies ja hevonen peilaavat toisiaan liikkeissään ja ylittävät fyysiset rajansa muuttuakseen myyttiseksi olennoksi, joka on metafora henkilökohtaiselle muutokselle. Uusi ihminen. Sankari.

Tuotetiedot
Koko

75ML

Ainesosat

PROPYLENE GLYCOL, AQUA/WATER/EAU, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM STEARATE, ISOSTEARETH-20, PARFUM/FRAGRANCE, STEARETH-2, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LIMONENE, LINALOOL, CITRONELLOL, SODIUM HYDROXIDE, COUMARIN, GERANIOL, CITRAL, TOCOPHEROL.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Italia

Tuotekoodi

3614229820829

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan