Sisältöön
Evonia

Evonia Super Silica Piihappotabletti 60 tabl

17,50 €
0,29 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Evonia Super Silica on ainutlaatuinen ravintolisä, joka sisältää piitä vesiliukoisena piihappona, hydrolysoitua kalakollageenia ja biotiinia. Nämä tehoaineet tukevat hiusten, kynsien ja ihon rakennetta ja kestävyyttä. Annostus: 1 – 3 tablettia päivässä. Annostuksen voi nostaa tarvittaessa 6 tablettiin päivässä. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton.
Valmistettu Suomessa.

Tuotetiedot
Ainesosat

Paakkuuntumisenestoaine mikrokiteinen selluloosa, Maissitärkkelys, Collasil® Osa piihapon (geelin) ja hydrolysoidun KALAkollageenin kompleksi, Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat, D-biotiini

Klumpförebyggande mikrokristallinsk cellulosa, Majsstärkelse, Collasil® Osa ett komplex av kiselsyra (gel) och hydrolyserat FISKkollagen, Ytbehandlingsmedel magnesiumsalter av fettsyror, D-biotin

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Ravintosisältö/​Näringsinnehåll
Ravintoarvoilmoitus/Näringsdeklarationannos/dos
B7-vitamiini (Biotiini)/Biotin50 μg
Alkuperämaa

Suomi

Käyttöohjeet

Annostus: 1 – 3 tablettia päivässä. Annostuksen voi nostaa tarvittaessa 6 tablettiin päivässä. Annostusta ei saa ylittää.

Dosering: 1 – 3 tabletter per dag. Den dagliga doseringen kan ökas vid behov till 6 tabletter. Doseringen får ej överskridas.

Tuotekoodi

6428300002137

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan