Kutsu kauneuteen huippuetuja koko viikon ajan
Rimmel on oikea valinta trendikkäälle, kansainväliselle ja nuorekkaalle naiselle. Rimmel sisältää täydellisen valikoiman meikkejä kuluttajaystävälliseen hintaan. Get the London Look - värit suoraan Lontoon sykkeestä.

Rimmel (78 kpl)

Rimmel Lasting Finish Concealer peitevoide 7g

Rimmel Lasting Finish Concealer peite...

7,50 Hinta verkkokaupassa

Lasting Finish concealer on uuden sukupolven peitevoide, joka on hyvin peittävä ja pitkäkestoinen. Se peittää ihon epätäydellisyydet, kuten pienet virheet, näpyt sekä tummat silmänaluset. Tuntuu miellyttävältä koko päivän. Hyvin peittävä koostumus levittyy helposti ja on hengittävä. Peitevoide. Levitä pienille ihovirheille ja tummille silmänalusille.

Useita vaihtoehtoja
Rimmel Provocalips 16hr Kiss Proof Lip Colour huulipuna 7 ml

Rimmel Provocalips 16hr Kiss Proof Li...

9,90 Hinta verkkokaupassa

Provocalips 16 hr Kiss Proof Lip Colour on kaksivaiheinen huulipuna, jossa on upea väri ja kiilto. Kaksivaiheinen huulituote lukitsee värin jopa 16 tunniksi. Tuotteen toisessa päässä on varsinainen huuliväri (vaihe 1) ja toisessa päässä värin lukitseva päällystuote (vaihe 2). Huulipuna tuntuu huulilla kevyeltä ja joustavalta ja jopa mukautuu huulien liikkeisiin. Pitkäkestoinen, kaksivaiheinen huulipuna. Levitä huulille ensin varsinainen huulipuna, jonka päälle levitä huulivärin kiinnittävä päällystuote.

Useita vaihtoehtoja
Rimmel Lasting Finish 25hr with Comfort Serum Foundation SPF 20 meikkivoide 30 ml

Rimmel Lasting Finish 25hr with Comfo...

12,90 Hinta verkkokaupassa

Lasting Finish Foundation with Comfort Serum on hyvin peittävä meikkivoide, joka sisältää kosteuttavaa seerumia. Kevyt ja miellyttäväntuntuinen meikkivoide kestää iholla aamusta iltaan virheettömänä. Levittyy hyvin ja tasaisesti peittäen tummat silmänaluset sekä pienet virheellisyydet iholla. Iho näyttää virheettömältä koko päivän. E-vitamiini suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ja SPF 20 suojaa ihoa auringon säteilyltä. Meikkivoide. Levitä kauttaaltaan kasvoille joko sormin tai meikkisienellä.

Useita vaihtoehtoja
Rimmel Lasting Finish 25hr Powder Foundation meikkipuuteri 7 g

Rimmel Lasting Finish 25hr Powder Fou...

9,90 Hinta verkkokaupassa

Lasting Finish 25hr Powder Foundation meikkipuuterin peittävyys on säädeltävissä kerrostamalla sekä levittämällä kuivana tai kosteana. Vedenkestävä, hyvin joustava koostumus hillitsee ihon kiiltoa, jolloin kasvojen iho näyttää virheettömältä iltaan saakka! Samettisen hieno puuteri ei keräänny eikä tuki ihohuokosia. Levittyy tasaisesti ja tuntuu iholla kevyeltä ja tasaiselta. Meikkipuuteri. Painele puuterivipalla tai sienellä kauttaaltaan kasvoille.

Useita vaihtoehtoja
Rimmel Glam'Eyes Magnif'Eyes Eyeshadow luomiväri 2,3 g

Rimmel Glam'Eyes Magnif'Eyes Eyeshado...

7,90 Hinta verkkokaupassa

Rimmel Magnif'Eyes Eyeshadow luomivärin kevyt mutta täyteläinen koostumus kestää jopa kahdeksan tuntia luomella. Moniulotteiset sävyt ovat täynnä väripigmenttejä. Luomivärin voi levittää kuivana, jolloin lopputulos on läpikuultavampi tai kosteana, jolloin väri on intensiivinen ja täyteläinen.

2,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Rimmel Brow This Way Eyebrow Gel kulmageeli 5 ml

Rimmel Brow This Way Eyebrow Gel kulm...

7,20 Hinta verkkokaupassa

Rimmel Brow This Way Eyebrow Gel on kulmageeli, jolla saa kulmakarvat vaivattomasti huoliteltua yhdellä harjan vedolla. Pitkäkestoinen, geelimäinen koostumus tuntuu kevyeltä ja miellyttävältä koko päivän. Tarkka harja tekee tasaisen ja huolitellun lopputuloksen. Sävyllinen kulmageeli lisäksi täydentää kulmakarvoja sekä tuo kulmakarvat paremmin esiin.

Useita vaihtoehtoja
Rimmel Lasting Finish Colour Rush huulikiiltokynä 2,5 g

Rimmel Lasting Finish Colour Rush huu...

8,90 Hinta verkkokaupassa

Rimmel Lasting Finish Colour Rush on helppokäyttöinen huulikiiltokynä, jossa yhdistyvät hoitavuus ja huulivärin erinomainen pysyvyys. Kevyt ja tahraamaton koostumus on pehmeän voidemainen huulilla. Huulet pysyvät miellyttävän tuntuisina ja kosteutettuina pitkään.

Tuoteinfo:

Huulikiiltokynä. Levitä huulille suoraan kynästä tai käytä sivellintä.

2,5 / 5
Useita vaihtoehtoja
Rimmel Wonder'Full Mascara ripsiväri 11 ml

Rimmel Wonder'Full Mascara ripsiväri...

10,90 (12,90) Hinta verkkokaupassa

Rimmel Wonder'Full Mascara sisältää argan-öljyä, joka tekee ripsistä sileät ja höyhenenkevyen tuuheat ilman paakkuja. Ripset tuntuvat hoidetuilta, pehmeiltä ja taipuisilta. Ultra Flex -harjan pehmeät harjakset hyväilevät ripsiä erotellen ne tyvestä latvoihin saakka. Lopputulos: täyteläisen pehmeät ja tuuheat ripset ilman paakkuja.

Tuoteinfo:

Rimmel Wonder'Full Mascara ripsiväri 11 ml

Rimmel Exaggerate Waterproof Eye Definer silmänrajauskynä 0,28 g

Rimmel Exaggerate Waterproof Eye Defi...

6,90 Hinta verkkokaupassa

Rimmel Exaggerate Waterproof Eye Definer -silmänrajauskynän kärki on pehmeä ja väri levittyy helposti ja tasaisesti luomelle, jolloin haluttu rajaus syntyy vaivattomasti ja nopeasti. Vedenkestävä ja pitkäkestoinen koostumus pysyy luomella hyvin. Rajauksesta voi tehdä joko selkeän ja terävän tai sitten rajauksen voi häivyttää hienostuneen pehmeäksi kynän häivytinpään avulla. Häivyttimen lisäksi kynän päässä on myös teroitin.

Tuoteinfo:

Rimmel Exaggerate Waterproof Eye Definer silmänrajauskynä 0,28 g

4,3333 / 5
Useita vaihtoehtoja
Rimmel Lasting Finish Nude Foundation SPF20 meikkivoide 30ml

Rimmel Lasting Finish Nude Foundation...

12,90 Hinta verkkokaupassa

Rimmel Lasting Finish Nude Foundation meikkivoide tekee luonnollisen, mutta peittävän lopputuloksen. Meikkivoiteen kevyt koostumus levittyy tasaisesti peittäen juonteet sekä ihon pienet virheet. Nestemäiseen koostumukseen on lisätty kosteuttavaa seerumigeeliä, joka saa meikin tuntumaan mahdollisimman luonnolliselta ja kevyeltä. Pitkäkestoinen, kestää iholla jopa 25h! Sisältää E-vitamiinia sekä suojakertoimen 20.

Tuoteinfo:

Rimmel Lasting Finish Nude Foundation SPF20 meikkivoide 30ml

4,5 / 5
Useita vaihtoehtoja
Rimmel Keep Calm Lip Balm huulihoide 4 g

Rimmel Keep Calm Lip Balm huulihoide 4 g

3,90 Hinta verkkokaupassa

Huulihoide joka yhdistää huulivoiteen hoitavat ominaisuudet ja hienostuneen sävyn. Kosteuttaa ja suojaa tehokkaasti ja antaa huulillesi kevyen sävyn.

Levitä sävyttävää huulivoidetta tarpeen mukaan kosteuttamaan ja tuomaan sävyä huulillesi. Kun haluat kestävämmän lopputuloksen, voit rajata huulet ensin huultenrajauskynällä.

4,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Rimmel Scandal'Eyes Shadow Stick -luomivärikynä 3,25 g

Rimmel Scandal'Eyes Shadow Stick -luo...

7,50 Hinta verkkokaupassa

Intensiivinen silmämeikki nopeasti helppokäyttöisillä luomivärikynillä. Voidemainen, pehmeä ja vedenkestävä väri levittyy luomille vaivattomasi ja pysyy paikoillaan raidoittumatta koko päivän. Kauniit helmiäissävyt häivyttyvät luomille pehmeästi jättäen upean puolikiiltävän lopputuloksen.

Tuoteinfo:

Luomivärikynä. Levitä kynästä suoraan luomelle ja häivytä joko sormin tai luomivärisiveltimen avulla. Värejä voidaan myös sekoittaa ja yhdistellä helposti toisiinsa.

4,6667 / 5
Useita vaihtoehtoja
Rimmel Stay Matte Primer -meikinpohjustaja 30 ml

Rimmel Stay Matte Primer -meikinpohju...

9,50 Hinta verkkokaupassa

Uusi ultra-matta meikinpohjustaja, jota voi käyttää sellaisenaan, meikkivoiteen alla tai viimeistelyyn kasvojen T-alueelle meikkivoiteen päälle. Kevyt koostumus häivyttää ihohuokosia ja ehkäisee tehokkaasti kiiltoa luoden iholle kauniin mattapinnan.

Tuoteinfo:

Meikinpohjustuotuote. Käytä yksinään puhtaalle ja kosteutetulle iholle, meikkivoiteen alla tai viimeistelyyn meikin päällä.

4,3333 / 5
Rimmel BB Cream Matte -voide 30 ml

Rimmel BB Cream Matte -voide 30 ml

13,40 Hinta verkkokaupassa

Täydellisen mattapinnan antava BB -voide, joka yhdistää ihonhoidon ja meikin parhaat puolet. Se tasoittaa, kosteuttaa, kirkastaa ja suojaa ihoa, häivyttää ihohuokosia ja näppyjä, peittää punaisuutta sekä ehkäisee kiiltoa koko päivän. Ihosta tulee kauniin ja virheettömän näköinen. Sisältää aurinkosuojakertoimen 15.

Tuoteinfo:

BB -voide. Levitä päivittäin puhdistetulle kasvojen iholle.

Useita vaihtoehtoja
Rimmel Scandaleyes RetroGlam Mascara ripsiväri 12 ml

Rimmel Scandaleyes RetroGlam Mascara...

11,90 Hinta verkkokaupassa

Ripsiväri, joka kaarevoittaa ja tuuheuttaa ripsiä nukkemaiseen tyyliin, tuoden silmät upeasti esille 60-luvun tyyliin! Tiimalasin muotoinen harja on muotoiltu täydellisesti ripsirajaan ja silmän muotoon sopivaksi, nostaen ripsiä ylös kauniille kaarelle. Lopputuloksena huomiota herättävät, upeat silmät. Harja kietoo ripsen yksi kerrallaan volyymiin, ilman paakkuja!

Tuoteinfo:

Ripsiväri. Levitä ripsiväri ripsien tyvestä kohti latvaa.

Rimmel Stay Matte Liquid Mousse Foundation meikkivoide 30 ml

Rimmel Stay Matte Liquid Mousse Found...

9,50 Hinta verkkokaupassa

Helposti kiiltävälle iholle tarkoitettu meikkivoide, joka pitää ihon raikkaan ja luonnollisen näköisenä sekä mattapintaisena koko päivän. Meikkivoiteen hivenen vaahtomainen koostumus tuntuu iholla ilmavan kevyeltä ja miellyttävän raikkaalta.

Tuoteinfo:

Meikkivoide. Levitä kauttaaltaan kasvoille joko sormin tai meikkisienellä.

4,6 / 5
Useita vaihtoehtoja
Rimmel Stay Blushed voidemainen poskipuna 14 ml

Rimmel Stay Blushed voidemainen poski...

7,50 Hinta verkkokaupassa

Hyvin pysyvä, voidemainen poskipuna, joka jättää kasvoille luonnollisen, raikkaan lopputuloksen. Poskipuna levittyy iholle helposti ja tasaisesti ja on koostumukseltaan ilmavan kevyt, eikä tuki huokosia. Se pysyy paikoillaan raikkaan ja vastalevitetyn näköisenä jopa 24 tunnin ajan.

Tuoteinfo:

Voidemainen poskipuna. Poskipuna levitetään ja häivytetään iholle sormin ja jo pieni määrä tuotetta riittää antamaan kasvoille raikkaan ilmeen. Ohuen koostumuksensa ansiosta poskipunaa voi kerrostaa päällekkäin, kunnes haluttu sävyvoimakkuus on saavutettu. Eri sävyjä voi myös halutessaan sekoittaa keskenään.

3,5 / 5
Useita vaihtoehtoja
Rimmel Glam Eyes HD 5 PAN Eyeshadow luomiväripaletti 5,6 g

Rimmel Glam Eyes HD 5 PAN Eyeshadow l...

10,90 (10,50) Hinta verkkokaupassa

Runsaspigmenttinen, pitkäkestoinen, samettisen tasaisesti levittyvä hybridi-luomiväri, jossa voidemaisen ja puuterimaisen luomivärin parhaat ominaisuudet.

Tuoteinfo:

Viiden luomivärin paletti. Levitä puhtaalle luomelle joko kuivana luonnollisemman lopputuloksen saamiseksi, tai kosteana voimakkaamman lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Useita vaihtoehtoja
Rimmel Nail Nurse Stronger Base Coat hoitava aluslakka 12 ml

Rimmel Nail Nurse Stronger Base Coat...

7,90 Hinta verkkokaupassa

Hoitava aluslakka, joka vahvistaa ja kovettaa kyntesi kestämään mitä tahansa! Vahvistaa kynttä sitoen heikommat kerrokset kynnen päällimmäisessä kerroksessa toisiinsa. Sisältää kalsiumia, joka edesauttaa terveiden kynsien kasvua. Antaa kauniin kiillon kynnen pintaan ja edesauttaa värilakan pysyvyyttä.

Tuoteinfo:

Aluslakka. Levitä ennen värilakkaa kynnelle suojaamaan ja vahvistamaan kynttä.

Sivun alkuun