toimitus

Gosh (81 kpl)

GOSH Mineral Powder Brush puuteriharja

GOSH Mineral Powder Brush puuteriharja

14,90 Hinta verkkokaupassa

Mineral Powder brush puteriharja on suuniteltu mineraalipuuterille. Harjan pään yksilöllinen muotoilu helpottaa pyörivien liikkeiden tekoa mineraalipuuteria levitettäessä. Näin mineraalit levittyvät hyvin iholle. Mineral Powder -harjaa voidaan käyttää molemmille irto- ja kiinteälle mineraalipuuterille sekä muille kivi- tai irtopuuterille, meikkivoiteelle, aurinkopuuterille tai poskipunalle.

GOSH Giant Blush poskipuna 5,5 g

GOSH Giant Blush poskipuna 5,5 g

11,90 Hinta verkkokaupassa

Giant Blush on voidemainen poskipuna puikossa joka antaa pehmeän ja luonnollisen värin poskille. Pehmeän ja silkkisen koostumuksen ansiosta tuote on helppo levittää. Levitä Giant Blush poskipuna kevyillä vedoilla ja häivytä sormenpäillä tai siveltimellä.

Useita vaihtoehtoja
Gosh Velvet Touch Lip Liner Waterproof vedenkestävä huultenrajauskynä 1,1 g

Gosh Velvet Touch Lip Liner Waterproo...

Alk. 4,90 Hinta verkkokaupassa

Gosh Velvet Touch Lipliner -huultenrajauskynässä on hyvä väripigmenttipitoisuus ja se on 100% vedenkestävä. Huultenrajauskynä on pehmeä ja helppo levittää, ja se antaa täydellisen rajauksen estäen huulipunaa karkaamasta huultenympärysihon juonteisiin. Voidaan käyttää myös pelkästään huulipunana, kun halutaan huulille täydellinen mattapinta ja kestävä lopputulos. Tuote sisältää E-vitamiinia ja jojobaöljyä. Se ei sisällä eläinperäisiä- tai mineraaliöljyjä. Lisäksi tuote on hajusteeton.

Voidaan teroittaa tavallisella meikkikynän teroittimella. HUOM! Estääksesi tuotteen kuivumisen, laita aina korkki huolellisesti kiinni käytön jälkeen. Vedenkestävä ja pitkäkestoinen huultenrajauskynä. Rajaa huulet ennen huulipunan tai -kiillon levittämistä.

4,5 / 5
Useita vaihtoehtoja
GOSH Velvet Touch Primen Set Powder mattapuuteri 7 g

GOSH Velvet Touch Primen Set Powder m...

16,90 Hinta verkkokaupassa

Mattapuuteri, joka toimii primer -eli pohjustustuotteena ja/ tai meikin kiinnittäjänä. Tuote pienentää ihohuokosia, vähentää juonteiden näkymistä, peittää ihon punaisuutta ja ihon pieniä virheitä sekä kontrolloi ihon kiiltoa ja kosteuttaa ihoa.

Tuoteinfo:

Mattapuuteri. Tuotetta voi käyttää pohjusteaineena meikkivoiteen alla ja/ tai meikin kiinnittäjänä meikkivoiteen ja puuterin päällä. Tuoksuton, ei sisällä parabeeneja.

GOSH Forever Eye Shadow luomiväri-stick 2 g

GOSH Forever Eye Shadow luomiväri-sti...

9,90 Hinta verkkokaupassa

Metallinhohtoinen ja pitkäkestoinen luomiväri-stick. Tuotteen koostumus on hyvin pehmeä ja helposti levittyvä.

Tuoteinfo:

Metallinhohtoinen ja pitkäkestoinen luomiväri-stick. Helppo levittää suoraan puikosta silmäluomelle. Tuote kierretään ulos pakkauksesta, ei tarvitse teroittaa. Vedenkestävä. Tuoksuton, ei sisällä parabeeneja.

4,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
GOSH Lip Lacquer huulikiilto 4 ml

GOSH Lip Lacquer huulikiilto 4 ml

7,90 Hinta verkkokaupassa

GOSH Lip Lacquerissa yhdistyy huulipunan intensiivinen väri ja huulikiillon nestemäisen pehmeä kiilto. Peittävä ja pitkäkestoinen lopputulos.

Tuoteinfo:

GOSH Lip Lacquerissa yhdistyy huulipunan intensiivinen väri ja huulikiillon nestemäisen pehmeä kiilto. Pakkaus on saanut inspiraation kynsilakkapullosta, josta tuote on helppo sivellä huulille. Ei sisällä parabeeneja.

Vain verkkokaupassa
3,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
GOSH Mineral Powder mineraalipuuteri 8 g

GOSH Mineral Powder mineraalipuuteri 8 g

14,90 Hinta verkkokaupassa

Kevyt ja silkkisen tuntuinen mineraalipuuteri, jolla saa puolipeittävän tai peittävän mattaisen lopputuloksen.

Tuoteinfo:

Kevyt ja silkkisen tuntuinen mineraalipuuteri. Levitä mineraalipuuteri kasvoille puuterisiveltimellä tai kabuki-siveltimellä. Tuoksuton, ei sisällä parabeeneja.

5,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Gosh Dip-In kynsilakanpoistoaine

Gosh Dip-In kynsilakanpoistoaine

6,90 Hinta verkkokaupassa

GOSH Express hajustamaton kynsilakanpoistoaine ilman asetonia. Tämä kätevä “dip-in” pullo tekee kynsilakanpoistamisen erittäin helpoksi ja nopeaksi. Dippaa sormi pulloon ja pyörittele kynsilakka sieneen. Kynsilakka poistuu hetkessä!

Tuoteinfo:

GOSH Dip-in helppokäyttöinen kynsilakanpoistoaine, 'dip-in' pullo sienellä. Dippaa sormi pulloon ja pyörittele kynsilakka sieneen. Kynsilakka pyyhkiytyy pois muutamassa sekunnissa. Ilman asetonia ja hajusteita.

3,5 / 5
Gosh BB Powder puuteri 6,5 g

Gosh BB Powder puuteri 6,5 g

14,90 Hinta verkkokaupassa

BB puuteri peittää kevyesti ihon pieniä virheitä ja antaa mattapinnan. Ei kuivata ihoa. Erittäin hienojakoinen koostumus, joka sulautuu helposti ihon omaan sävyyn. Tuoksuton.

Tuoteinfo:

Puuterin voi levittää suoraan iholle kosteusvoiteen päälle imemään iholta ylimääräistä rasvaisuutta. Tai se voidaan levittää myös kaikentyyppisten meikkivoiteiden päälle. Levitä puuteri iholle puuterisiveltimellä tai -vipalla.

Useita vaihtoehtoja
Gosh CC Cream voide 30 ml

Gosh CC Cream voide 30 ml

15,90 Hinta verkkokaupassa

Gosh CC Cream on 'All in One' -tuote, joka samanaikaisesti peittää ihon pienet virheet ja kosteuttaa ihoa. Voide tuo iholle luonnollista hehkua ja tasoittaa ihon sävyä valoa heijastavien pigmenttien ansiosta. Aurinkosuojakerroin SPF 10. Tuoksuton ja parabeeniton.

Tuoteinfo:

Levitä iholle meikkisienellä, -siveltimellä tai sormin.

Useita vaihtoehtoja
Gosh Smoky Eyeliner silmänrajauskynä 1 g

Gosh Smoky Eyeliner silmänrajauskynä 1 g

9,90 Hinta verkkokaupassa

Gosh Smoky Eye Liner silmänrajauskynä on koostumukseltaan pehmeä ja helposti levittyvä, joten se on ihanteellinen tuote Smoky eye -lookiin. Intensiivinen sävy, joka hetken kuluttua levittämisen jälkeen muuttuu mattapintaiseksi. Vedenkestävä ja pitkäkestoinen, suttaantumaton koostumus. Tuoksuton ja parabeeniton.

Tuoteinfo:

Kynän päässä on aplikaattori, jolla voi helposti pehmentää rajausjäljen.

Vain verkkokaupassa
Useita vaihtoehtoja
Gosh Prime’n Refresh Illuminating Eye Roll-on silmänympärystuote15 ml

Gosh Prime’n Refresh Illuminating Eye...

13,90 Hinta verkkokaupassa
 

Gosh Prime’n Refresh Illuminating Eye Roll-on silmänympärystuote kosteuttaa ja kirkastaa silmänympärysihoa, häivyttää hienoja juonteita ja turvotusta, sekä peittää tummat silmänaluset. Sisältää tehokkaita ainesosia, jotka tehostavat kollageenin tuotantoa, vähentävät juonteita, lisäävät ihon kiinteyttä, rauhoittavat ja pehmentävät ihoa. Hajusteeton ja parabeeniton.

Tuoteinfo:

Levitä silmänympärysiholle pyörivin liikkein.

Vain myymälässä
4,0 / 5
Gosh Waterproof Volume maskara 10 ml

Gosh Waterproof Volume maskara 10 ml

12,90 Hinta verkkokaupassa

Gosh Waterproof Volume Maskara takaa pitkäkestoisen meikin koko päiväksi. Super-muotoileva kumiharja lisää ripsiin runsaasti volyymia ja pituutta. Harja erottelee ripset kauniisti, ei jätä paakkuja tai varise. Vedenkestävä koostumus varmistaa kestävän ripsimeikin säästä huolimatta. Helppo poistaa. Tuoksuton ja parabeeniton.

Tuoteinfo:

Levitä ripsiväriä ensin yläripsiin ja harjaa sitten väriä alaripsiin.

1,0 / 5
Gosh Frosted Nail Lacquer kynsilakka 8 g

Gosh Frosted Nail Lacquer kynsilakka 8 g

8,50 Hinta verkkokaupassa

Gosh Frosted Nail Lacquer kynsilakalla saa kynsiin upeaa tekstuuria! Kynnen pinta näyttää siltä, että kynnet olisi kastettu glitter-hiekkaan. Ei sisällä tolueenia, formaldehydiä, DBP:tä, kamfeeria. Tuoksuton ja parabeeniton.

Tuoteinfo:

Sivele lakkaa kynsille 1-2 kerrosta. Kynsilakassa on hyvä peittävyys.

5,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
GOSH Growth Mascara ripsiväri, musta 10 ml

GOSH Growth Mascara ripsiväri, musta...

15,90 Hinta verkkokaupassa
 

GOSH Growth Mascara –ripsiväri on pidempien ripsien salaisuus. Näyttävästi pidemmät, tuuheammat ja täydellisesti erotellut ripset kahden viikon käytön jälkeen. Ripsivärin harjas on suunniteltu erityisesti antamaan täydellisen määrän ripsiväriä kerralla ja erottelemaan ripset yhdellä harjanvedolla. Sisältää 5% SymPeptide® XLash uutetta, jolla on osoitettu olevan ripsiä pidentävä ja tuuhentava vaikutus.

Tuoteinfo:

Lisää ripsiin normaalin ripsivärin tavoin.

Vain myymälässä
4,0 / 5
GOSH Growth Serum seerumi 6 ml

GOSH Growth Serum seerumi 6 ml

19,90 Hinta verkkokaupassa

GOSH Growth Serum –seerumi on pidempien ripsien salaisuus. Näyttävästi pidemmät, tuuheammat ja täydellisesti erotellut ripset jo kahden viikon käytön jälkeen. Voidaan käyttää myös edistämään kulmakarvojen kasvua. Sisältää 10% SymPeptide® XLash, joka pidentää ja tuuhentaa ripsiä, ja 5% Follicusania, joka edistää karvan kasvua ja lisää tuuheutta.

Tuoteinfo:

Aloita kasvuseerumin levitys silmän sisäkulmasta kohti ulkokulmaa ripsilinjan mukaisesti ja mahdollisimman lähelle ripsen juurta. Ohut kynä tekee tästä helppoa. Seerumi sopii levitettäväksi ripsivärien alle. Mikäli haluat tehostaa vaikutusta, käytä GOSH Growth Mascara –ripsiväriä päivisin ja öisin seerumia.

GOSH BB Perfecting Kit meikkipaletti

GOSH BB Perfecting Kit meikkipaletti

13,50 Hinta verkkokaupassa

GOSH BB skin Perfecting Kit -paletissa on valokynä ja peitevoide yhdessä. Tämä on meikkitaiteilijoiden salainen ase piilottaa ja korostaa kasvojen eri osia. Levitä vaaleinta sävyä silmänympärysiholle heleyttääksesi tummia silmänalusia ja muita tummia alueita kasvoistasi. Vaaleata sävyä voi lisätä myös poskipäille ja kulmakarvojen alle. Tummempi sävy, joka vastaa oman ihosi sävyä voi käyttää peitevoiteena piilottamaan ihon epäkohtia. Helppo levittää sormilla tai meikkisiveltimellä. Tämä on täydellinen paletti luonnollisen ja kauniin kasvomeikin tekoon.

Tuoteinfo:

Saadaksesi täydellisesti sopivan peitevoiteen sävyn oman ihosi sävyn kanssa, voit sekoittaa eri sävyjä yhteen. Tällä tavoin saat aikaiseksi luonnollisemman ja virheettömän lopputuloksen.

2,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
GOSH The Ultimate Eye Liner with a Twist automaattinen silmänrajauskynä 1 g

GOSH The Ultimate Eye Liner with a Tw...

9,50 Hinta verkkokaupassa

GOSH The Ultimate Eyeliner - with a twist on automaattinen, pehmeä ja tarkka silmänrajauskynä , jossa on erinomaiset väripigmentit ja peittokyky. Pehmeän koostumuksensa ansiosta tuote voidaan helposti häivyttää siveltimellä tai aplikaattorilla. Silmänrajauskynässä on innovatiivinen automatiikka, joka tekee siitä helpon käsitellä käytön aikana. Automatiikkansa ansiosta silmänrajauskynää ei tarvitse teroittaa.

Tuoteinfo:

Pian luomelle levittämisen jälkeen häivytä rajaus toiseen pään siveltimen avulla. Anna kuivua saavuttaaksesi maksimaalisen pitkäkestoisuuden.

4,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Gosh BB Cream -voide 30 ml

Gosh BB Cream -voide 30 ml

15,90 Hinta verkkokaupassa

Gosh BB Cream on “All in One” –tuote, jolla samanaikaisesti sekä pohjustat meikin kuin myös tasoitat ihon sävyn. Sävy muokkautuu ihon omaan sävyyn jättäen ihon pehmeäksi ja raikkaaksi.

Tuoteinfo:

BB Cream sisältää Phytosan( TM)-aktiivisen aineyhdisteen, joka lisää ihon pehmeyttä ja kiinteyttä häivyttäen pieniä juonteita. 4 sävyä; Sand, Beige, Warm Beige ja Chestnut.

4,6667 / 5
Useita vaihtoehtoja
Gosh Catchy Eyes Mascara -ripsiväri 13 g

Gosh Catchy Eyes Mascara -ripsiväri 13 g

11,90 Hinta verkkokaupassa
 

Ainutlaatuinen Gosh Catchy Eyes Mascara erottelee ripset yhdellä harjanvedolla antaen tarkan ja paakkuutumattoman lopputuloksen.

Tuoteinfo:

Erotellut ripset yhdellä harjanvedolla.

Vain myymälässä
Gosh Smokey Eyes Palette luomiväripaletti 8 g

Gosh Smokey Eyes Palette luomiväripal...

14,50 Hinta verkkokaupassa

Goshin Smokey Eyes Palette sisältää juuri oikeat sävyt tumman silmämeikin tekemiseen. Luomivärit ovat koostumukseltaan peittäviä ja niiden hieman hohtava pinta mahdollistaa sävyjen yhdistelemisen ja häivyttelemisen kauniiksi kokonaisuudeksi. Vaaleinta korostussävyä voi käyttää silmän sisäkulmaan kirkastamaan sekä kulmakarvan alapuolelle kohottamaan katsetta.

Tuoteinfo:

Mukana ohje upeimman 'smokey eyes' - silmämeikin tekemiseen. Hajusteeton ja parabeeniton.

Useita vaihtoehtoja
Sivun alkuun