Kutsu kauneuteen huippuetuja koko viikon ajan

Kodin pienkoneet (287 kpl)

Kenwood HM790YW kMix sähkövatkain, keltainen

Kenwood HM790YW kMix sähkövatkain, ke...

99,00 Hinta verkkokaupassa
 

Uudet herkulliset PopArt -värit tekevät ruoanlaitosta vieläkin hauskempaa! Valumetallirunkoinen kMix sähkövatkain on upeasti muotoiltu voimanpesä. 400 W tasavirtamoottori tekee siitä tavallista kestävemmän ja tehokkaamman. Vatkain on myös erittäin hiljainen, joka lisää käyttömukavuutta. Erikoisleveät lankavispilät tekevät työnsä nopeasti ja laadukkaasti. Mukana myös taikinakoukut sekä kätevät pöytäteline, Näin kaikki on helposti aina kätesi ulottuvilla.

Vain myymälässä
5 / 5
Kenwood HB850YW kMix sauvasekoitin, keltainen

Kenwood HB850YW kMix sauvasekoitin, k...

99,00 Hinta verkkokaupassa
 

Uudet herkulliset PopArt -värit tekevät ruoanlaitosta vieläkin hauskempaa! Kenwood kMix sauvasekoitin on tehokas, yksinkertainen ja helppo käyttää. Viisi eri nopeutta ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut terät tekevät ruuanlaitosta helppoa, yksilöllistä ja hauskaa. Sillä valmistat hetkessä vaikkapa keiton tai raikkaan smoothien. Valumetallirunkoisen sauvasekoittimen pitkä, irrotettava teräsvarsi helpottaa laitteen puhdistusta.

Vain myymälässä
Delonghi CTJ2003.W Brillante leivänpaahdin

Delonghi CTJ2003.W Brillante leivänpa...

89,95 Hinta verkkokaupassa

Kolmiulotteisena hehkuvasta ja valoa taittavasta timanttikuvioinnista tunnetun Brillante -sarjan leivänpaahtimen kromatut yksityiskohdat ja retrotyylinen muotoilu ovat italialaista designia parhaimmillaan. Voit valita joko kahden tai neljän viipaleen paahtimen. Paahtamisasteen voi säätää oman maun mukaiseksi elektronisesti. Paahtimen uudelleenlämmitys-, sulatus- ja keskeytystoimintojen käyttöä on helppoa seurata erillisistä merkkivaloista. Nostomekanismin ansiosta pienetkin leivät ja viipaleet saa nostettua helposti ulos paahtimesta. Värivaihtoehtoina musta ja valkoinen.

Delonghi ICMJ210.W Brillante kahvinkeitin, valkoinen

Delonghi ICMJ210.W Brillante kahvinke...

99,00 Hinta verkkokaupassa

Kolmiulotteisena hehkuvasta ja valoa taittavasta timanttikuvioinnista tunnetun Brillante -sarjan kahvinkeittimen kromatut yksityiskohdat ja retrotyylinen muotoilu ovat italialaista designia parhaimmillaan. Tyylikkään muotoilunsa lisäksi Brillante-sarja on suunniteltu käyttöominaisuuksiltaan täyttämään vaativankin kuluttajan odotukset. De´Longhi Brillante -kahvinkeitin edustaa uuden sukupolven keittiöteknologiaa, jossa muotoilu, käyttömukavuus ja turvallisuus kohtaavat. Brillante -kahvinkeittimessä on turvallisuusmekanismi, joka kytkee laitteen pois päältä automaattisesti tunnin kuluttua sen käynnistämisestä, joten käyttäjän ei tarvitse murehtia, jäikö keitin vahingossa päälle. Keitin on lisäksi varustettu tippalukolla, joka aktivoituu kun kahvipannu nostetaan. Veden annostelua ja vesimäärän seuraamista helpottaa selkeä vedentason näyttö sekä irrotettava vesisäiliö. Upealla Brillante-kahvinkeittimellä voi keittää kerralla kymmenen kuppia kahvia. Väreinä musta ja valkoinen.

Delonghi KBJ2001.W Brillante vedenkeitin, valkoinen

Delonghi KBJ2001.W Brillante vedenkei...

89,95 Hinta verkkokaupassa

Kolmiulotteisena hehkuvasta ja valoa taittavasta timanttikuvioinnista tunnetun Brillante -sarjan vedenkeittimen kromatut yksityiskohdat ja retrotyylinen muotoilu ovat italialaista designia parhaimmillaan. Brillante-vedenkeittimen suunnittelussa on tyylikkyyden ja helppokäyttöisyyden lisäksi kiinnitetty huomiota turvallisuuteen. Veden annostelua ja vesimäärän seuraamista helpottaa selkeä vedentason näyttö sekä irrotettava kansi. Kun vesi kiehuu tai kun keitin nostetaan alustastaan, virta katkeaa automaattisesti. Automaattinen ylikuumenemissuoja viimeistelee keittimen turvallisen käytön. Sekä irrotettavan kalkinsuodattimen että suodattimen voi pestä erikseen. Virtajohto säilytetään kätevässä, 360 astetta kääntyvässä alustassaan. Keittimen säiliöön mahtuu 1.7 litraa vettä. Väreinä musta ja valkoinen.

Electrolux Ultra Captic UCANIMAL pussiton pölynimuri

Electrolux Ultra Captic UCANIMAL puss...

399,00 Hinta verkkokaupassa
 

'Pussiton UltraCaptic tekee kerralla puhdasta. Siinä on erinomainen puhdistusteho, sekä ainutlaatuisena uutuutena siistimpi ja helpompi tyhjennys. ''''Tiivistä & Tyhjennä'''' -toiminnolla pölyn voi pakata tiiviiksi paketiksi ja tyhjentää siististi ja hallitusti roska-astiaan. Multi-sykloni teknologian voimakas, jatkuva imu ja uusi pölynpoistoon optimoitu AeroPro Silent -suulake takaavat nopean ja täydellisen puhdistuksen. Imurin käyntiääni on miellyttävä korvalle ja hiljaisempi kuin useimmissa muissa multi-sykloni tekniikalla toimivissa imureissa.

HEPA 13 allergiasuodatus varmistaa, että kaikki pölyhiukkaset pysyvät imurissa ja ulos puhalletaan vain puhdasta ilmaa. Erityisen hyvä ominaisuus perheissä, joissa on allergiaa. Sekä poistoilman suodatin, että sykloninen pääsuodatin ovat pestäviä. Electrolux UltraCaptic ANIMAL imutehoa voi säätää tarpeen mukaan. Elektroninen imutehon LED-näyttö ja ergonominen AeroPro Ergo -kädensija tuovat käyttömukavuutta.

Mukana on erillinen AeroPro-parkettisuulake, jonka pehmeät harjakset soveltuvat herkillekin puulattioille, laminaatille sekä kaakeli- ja kivilattioille. Mukana myös mattotamppari pyörivällä harjalla. Kädensijassa mukana kulkeva 3in1-piensuulake tarjoaa kolmen pikkusuulakkeen käyttöedut yhdessä ja samassa työkalussa. Siivousulottuvuus 10 m. UltraCaptic tarjoaa erinomaista pussitonta pölynhallintaa Electroluxilta.

Tuotteella on normaali 2 vuoden takuu. Lisäetuna Electrolux myöntää tälle tuotteelle 3 vuoden jatkotakuun kun tuote rekisteröidään 3 kuukauden sisällä ostopäivästä Electroluxin internetsivustolla.

Vain myymälässä
5 / 5
Electrolux Ultra Captic UCDELUXE pussiton pölynimuri

Electrolux Ultra Captic UCDELUXE puss...

459,00 Hinta verkkokaupassa
 

Pussiton UltraCaptic tekee kerralla puhdasta. Siinä on erinomainen puhdistusteho, sekä ainutlaatuisena uutuutena siistimpi ja helpompi tyhjennys. ''Tiivistä & Tyhjennä'' -toiminnolla pölyn voi pakata tiiviiksi paketiksi ja tyhjentää siististi ja hallitusti roska-astiaan. Multi-sykloni teknologian voimakas, jatkuva imu ja uusi pölynpoistoon optimoitu AeroPro Silent -suulake takaavat nopean ja täydellisen puhdistuksen. Imurin käyntiääni on miellyttävä korvalle ja hiljaisempi kuin useimmissa muissa multi-sykloni tekniikalla toimivissa imureissa.

HEPA 13 allergiasuodatus varmistaa, että kaikki pölyhiukkaset pysyvät imurissa ja ulos puhalletaan vain puhdasta ilmaa. Erityisen hyvä ominaisuus perheissä, joissa on allergiaa. Sekä poistoilman suodatin, että sylkonien pääsuodatin ovat pestäviä. Electrolux UltraCaptic Deluxe imurin imutehoa voi säätää tarpeen mukaan kädensijan painikkeilla. Elektroninen imutehon LED-näyttö ja ergonominen AeroPro Ergo -kädensija tuovat käyttömukavuutta.

Mukana on erillinen AeroPro-parkettisuulake, jonka pehmeät harjakset soveltuvat herkillekin puulattioille, laminaatille sekä kaakeli- ja kivilattioille. Mukana myös mattotamppari pyörivällä harjalla. Kädensijassa mukana kulkeva 3in1-piensuulake tarjoaa kolmen pikkusuulakkeen käyttöedut yhdessä ja samassa työkalussa. Siivousulottuvuus 10 m. UltraCaptic tarjoaa erinomaista pussitonta pölynhallintaa Electroluxilta.

Tuotteella on normaali 2 vuoden takuu. Lisäetuna Electrolux myöntää tälle tuotteelle 3 vuoden jatkotakuun kun tuote rekisteröidään 3 kuukauden sisällä ostopäivästä Electroluxin internetsivustolla.

Vain myymälässä
5 / 5
Braun M1050 Multiquick sähkövatkainsarja 4-in-1

Braun M1050 Multiquick sähkövatkainsa...

99,00 Hinta verkkokaupassa
 

Kestävä, huippulaadukas sähkövatkain. Mukana on sauvasekoitinpää, taikinakoukut, vispilät sekä 350ml silppurikulho. Ergonomisesti oikein muotoiltu. Teho 500 W.

Vain myymälässä
5 / 5
Kenwood SJM 560 Turin vedenkeitin

Kenwood SJM 560 Turin vedenkeitin

79,95 Hinta verkkokaupassa
 

Kenwood Turin -vedenkeitin on keittiön metallinhohtoinen helmi niin muotoilultaan kuin toimivuudeltaan. Vedenkeittimessä on napin painalluksesta aukeava kansi, irrotettava suodatin sekä kumilla päällystetty hyvin käteen sopiva kahva. Käyttömukavuutta lisää kätevästi ja helposti avattava kansi. Vaihdettavan suodattimen ansiosta vedenkeitin on helppo myös puhdistaa.

Vain myymälässä
Russell Hobbs Glass Touch vedenkeitin

Russell Hobbs Glass Touch vedenkeitin

139,00 Hinta verkkokaupassa
 

Upea, ylellinen Russell Hobbs-lasisarjan vedenkeitin. Tyylikäs, ajaton design. Lasia ja kiiltävää terästä. Voit valita haluamasi lämpötilan hipaisunäppäimillä, esimerkiksi eri teelaaduille 60°C/70°C/80°C/90°C/95°C/100°C. Kannen avaus kätevästi painonapista. Irrotettava, pestävä suodatin.
-Hipaisunäppäimet
-LCD-näyttö
-Teho 2400 W
-Lämpötilan valinta
-Lasi / kiiltävä teräs
-Automaattinen virrankatkaisu
-Irrotettava suodatin
-Vesimäärän näyttö
-Takuu 2 vuotta

Vain myymälässä
5 / 5
Hugin Qualis mikroaaltouuni

Hugin Qualis mikroaaltouuni

79,95 Hinta verkkokaupassa
 

Laadukas ja helppokäyttöinen mikroaaltouuni, jossa käyttöä helpottava digitaalinen näyttö. Näytön avulla ajan saa säädettyä viiden sekunnin tarkkuudella, mikä on tarpeen esim. vauvanruokia lämmitettäessä. Automaattitoiminnot mm. lihalle ja kalalle. Sulatus ajan tai painon mukaan. Tasaisen lämmitystuloksen takaa pyörivä lautanen.

Vain myymälässä
5 / 5
Jura Impressa A9 One Touch kahviautomaatti, alumiini/musta

Jura Impressa A9 One Touch kahviautom...

1 290,00 Hinta verkkokaupassa

Aivan uusi, selkeä kosketusnäyttö mahdollistaa kahvikoneen intuitiivisen käytön. Nauti täydellisestä kupillisesta omia erikoiskahvejasi, erittäin tehokkaan kartiomaisen kahvimyllyn ja hienovaahtoteknologian ansiosta. Värinäyttö kosketusteknologialla on nopein tapa päästä nauttimaan täydellinen kahvikupillinen. Kompakti IMPRESSA A9 One Touch taarjoaa vertaansa vailla olevan käyttömukavuuden ja ainutlaatuisia erikoiskahveja. Kahvikone erottuu selvästi muista huomiota herättävän selkeiden linjojensa, lujasta 3 mm paksusta alumiinista valmistettujen sivulevyjen, kromattujen ilmanvaihtoaukkojen sekä etu- ja yläosan Piano Black -mustien osiensa ansiosta.

Delonghi ECAM21.117B kahviautomaatti

Delonghi ECAM21.117B kahviautomaatti

599,00 Hinta verkkokaupassa
 

Kahvin yksilöinti on helppoa, valitset kahvin vahvuuden säätimellä jonka jälkeen nappia painamalla syntyy haluttu kahvijuoma. Manuaalinen maidonvaahdotin sekoittaa höyryä, ilmaa ja maitoa tuottaen rikkaan, kermaisen vaahdon cappuccinoon tai kuuman maidon café latteen. Laitteessa on energiansäästötoiminto ja automaattinen virrankatkaisu. Automaattiset huuhtelu- ja pesuohjelmat. Irrotettava ja pestävä uutinyksikkö. Laitteessa voidaan käyttää sekä kahvipapuja, että valmiiksi jauhettua kahvia.

Vain myymälässä
5 / 5
Dirt Devil Navigator M608S robotti-imuri

Dirt Devil Navigator M608S robotti-imuri

299,00 Hinta verkkokaupassa

Siistiä kuin itsestään.

Dirt Devil Navigator siivousrobotti auttaa pitämään kotisi siistinä vaikka et itse olisi paikalla. Robotti voidaan ohjelmoida aloittamaan puhdistus haluttuna aikana ja siistittyään paikat se palaa latausasemaansa. Ladattuaan n. 5 tuntia, robotti puhdistaa 60 minuuttia. Ohjelmointi voidaan suorittaa mukana tulevalla kaukosäätimellä.
Robotin normaali äänitaso on 68 dB, mutta siinä on myös hiljaisempi toiminto jolla käyttöaikaa voidaan kasvattaa jopa 80 minuuttiin 65 dB äänitasolla.
Robotissa on kolme sensoria, joiden ansiosta se ei putoa esim. portaisiin. Säiliön tilavuus on 0,4 litraa ja antistaattinen sivuharja viimeistelee lopputuloksen.
Pakkauksessa mukana tulee virtuaalimajakka jolla robotti löytää tiensä latausasemaan isommassakin asunnossa. Majakan avulla voidaan myös muodostaa virtuaaliseinä jos halutaan että robotti ei mene tiettyyn huoneeseen.

3 / 5
OBH Nordica 6612 Hercules Creme yleiskone

OBH Nordica 6612 Hercules Creme yleis...

359,00 Hinta verkkokaupassa

Alumiinirungolla varustettu yleiskone. Teho 1 200 W. Ruostumattoman teräskulhon tilavuus 5,5 L. Kolme ulosottoa valinnaisille OBH Nordica -lisävarusteille. Varusteiden korkeudensäätömahdollisuus. Portaaton nopeudenvalitsin ja pitoasento. Planetaarinen sekoitusliike kulhossa. Vakiovarusteet: Vispilä, taikinakoukku, sekoitin, roiskesuojakansi sekä ainutlaatuinen sekoitin, jossa on pehmeä pinnoite. Joustava sekoitin kaapii kulhon reunoja myöten ja samalla ainekset sekoittuvat tehokkaasti. Sopii erinomaisesti suuria määriä voita ja sokeria sisältäville taikinoille kuten kuorrutteille sekä esimerkiksi kakku- ja pannukakkutaikinoille.

4,2857 / 5
Hugin Festuca sauvasekoitinsetti

Hugin Festuca sauvasekoitinsetti

49,95 Hinta verkkokaupassa
 

Tukevarakenteinen ja tehokas sauvasekoitin, johon voidaan liittää myös vispilä ja minileikkuri (500 ml). Ruostumattomasta teräksestä valmistettu sekoitinvarsi. Mukana myös mittakulho (600 ml). Portaaton tehonsäätö ja Turbo-toiminto. Kaikki osat konepesunkestäviä. Teho 750 W.

Vain myymälässä
4 / 5
Philips HR2170/50 tehosekoitin

Philips HR2170/50 tehosekoitin

99,00 Hinta verkkokaupassa

Virkistävää vaihtelua joka päivä herkullisia smoothie-juomia, keittoja ja mehuja. Philipsin tehosekoitin on askel monipuolisempaan ruokavalioon joka päivä. Voit puristaa
tuoretta mehua, sekoittaa keittoja tai terveellisiä smoothie-juomia. Laitteen 600 W:n moottori ja useat nopeusasetukset tarjoavat rajattomasti mahdollisuuksia.
Parhaat tulokset kaikilla resepteillä.
• Säädettävä nopeusasetus
• Painike jään murskaamiseen
• Sykäystoiminto
• Kestävät, huipputerävät sahalaitaiset terät
Helppo puhdistaa
• Irrotettavat terät
• Kaikki irrotettavat osat ovat konepestäviä
Erittäin tehokas
• Korkealaatuinen lasikannu ei naarmuunnu, eivätkä tuoksut tartu siihen
Julkaisupäivä 2014-02-04. Versio: 5.1.1. © 2014 Koninklijke Philips N.V. Kaikki oikeudet pidätetään. Tiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tavaramerkit ovat Koninklijke Philips N.V:n tai omistajiensa omaisuutta. www.philips.com
Tekniset tiedot: Tehosekoitin HR2170/50, 600 W 2 litran lasikannu, nopeuden säätö, sykäystoiminto, jääpainike.
Kohokohdat:
Laadukas lasikannu. Korkealaatuinen lasikannu ei naarmuunnu, eivätkä tuoksut tartu siihen.
Huipputerävät sahalaitaterät. Näiden kestävien ja erittäin terävien terien ansiosta sekä murskaus että sekoitus sujuvat tehokkaasti.
Irrotettavat terät. Helppo ja nopea puhdistaa poistamalla terät kannusta. Konepestävät osat.
Kansainvälinen takuu.

5 / 5
Moccamaster Cup-one Orange yhden kupin kahvinkeitin

Moccamaster Cup-one Orange yhden kupi...

189,00 Hinta verkkokaupassa

Moccamaster Cup-one -kahvinkeitin. Ensimmäinen ECBC-hyväksytty kahvinkeitin, joka keittää kupillisen kahvia suoraan mukiin tiukkojen kahvinsuodatusstandardien mukaisesti. Keittimen virta sammuu välittömästi, kun vesisäiliö on tyhjentynyt. Kapasiteetti 0,33 l. Maksimi liitäntäteho 1090 W. Pakkauksessa mukana kaksi tyylikästä posliinimukia, joissa silikonivyöte. Tuote saatavissa viidessä eri värissä. Matt Black, Cream White, Fresh Green, Orange, Royal Blue.

5 / 5
Moccamaster Cup-one Royal Blue yhden kupin kahvinkeitin

Moccamaster Cup-one Royal Blue yhden...

189,00 Hinta verkkokaupassa
 

Moccamaster Cup-one -kahvinkeitin. Ensimmäinen ECBC-hyväksytty kahvinkeitin, joka keittää kupillisen kahvia suoraan mukiin tiukkojen kahvinsuodatusstandardien mukaisesti. Keittimen virta sammuu välittömästi, kun vesisäiliö on tyhjentynyt. Kapasiteetti 0,33 l. Maksimi liitäntäteho 1090 W. Pakkauksessa mukana kaksi tyylikästä posliinimukia, joissa silikonivyöte. Tuote saatavissa viidessä eri värissä. Matt Black, Cream White, Fresh Green, Orange, Royal Blue.

Vain myymälässä
4 / 5
Moccamaster Cup-one Fresh Green yhden kupin kahvinkeitin

Moccamaster Cup-one Fresh Green yhden...

189,00 Hinta verkkokaupassa

Moccamaster Cup-one -kahvinkeitin. Ensimmäinen ECBC-hyväksytty kahvinkeitin, joka keittää kupillisen kahvia suoraan mukiin tiukkojen kahvinsuodatusstandardien mukaisesti. Keittimen virta sammuu välittömästi, kun vesisäiliö on tyhjentynyt. Kapasiteetti 0,33 l. Maksimi liitäntäteho 1090 W. Pakkauksessa mukana kaksi tyylikästä posliinimukia, joissa silikonivyöte. Tuote saatavissa viidessä eri värissä. Matt Black, Cream White, Fresh Green, Orange, Royal Blue.

5 / 5
Moccamaster Cup-one Cream White yhden kupin kahvinkeitin

Moccamaster Cup-one Cream White yhden...

189,00 Hinta verkkokaupassa

Moccamaster Cup-one -kahvinkeitin. Ensimmäinen ECBC-hyväksytty kahvinkeitin, joka keittää kupillisen kahvia suoraan mukiin tiukkojen kahvinsuodatusstandardien mukaisesti. Keittimen virta sammuu välittömästi, kun vesisäiliö on tyhjentynyt. Kapasiteetti 0,33 l. Maksimi liitäntäteho 1090 W. Pakkauksessa mukana kaksi tyylikästä posliinimukia, joissa silikonivyöte. Tuote saatavissa viidessä eri värissä. Matt Black, Cream White, Fresh Green, Orange, Royal Blue.

5 / 5
Moccamaster Cup-one Matt Black yhden kupin kahvinkeitin

Moccamaster Cup-one Matt Black yhden...

189,00 Hinta verkkokaupassa
 

Moccamaster Cup-one -kahvinkeitin. Ensimmäinen ECBC-hyväksytty kahvinkeitin, joka keittää kupillisen kahvia suoraan mukiin tiukkojen kahvinsuodatusstandardien mukaisesti. Keittimen virta sammuu välittömästi, kun vesisäiliö on tyhjentynyt. Kapasiteetti 0,33 l. Maksimi liitäntäteho 1090 W. Pakkauksessa mukana kaksi tyylikästä posliinimukia, joissa silikonivyöte. Tuote saatavissa viidessä eri värissä. Matt Black, Cream White, Fresh Green, Orange, Royal Blue.

Vain myymälässä
5 / 5
Sivun alkuun