Kodin pienkoneet (270 kpl)

OBH Nordica Hercules 6682 yleiskone

OBH Nordica Hercules 6682 yleiskone

259,00 (359,00) Hinta verkkokaupassa

Hercules on tehokas yleiskone, jolla voit alustaa jopa litran hiivataikinan sekä pyöräyttää muro- ja mureketaikinat. Planetaarisen sekoitusliikkeen ansiosta kaikki ainekset sekoittuvat kunnolla kulhon reunoja myöten. Ruostumatonta terästä olevan kulhon tilavuus on 5,5 litraa. Kone sekoittaa tasaisella, säädön mukaisella nopeudella riippumatta seoksen koostumuksesta. Varusteiden vaihtaminen käy helposti ja nopeasti.

4 / 5
Delonghi KBJ2001.W Brillante vedenkeitin, valkoinen

Delonghi KBJ2001.W Brillante vedenkei...

89,95 Hinta verkkokaupassa
 

Kolmiulotteisena hehkuvasta ja valoa taittavasta timanttikuvioinnista tunnetun Brillante -sarjan vedenkeittimen kromatut yksityiskohdat ja retrotyylinen muotoilu ovat italialaista designia parhaimmillaan. Brillante-vedenkeittimen suunnittelussa on tyylikkyyden ja helppokäyttöisyyden lisäksi kiinnitetty huomiota turvallisuuteen. Veden annostelua ja vesimäärän seuraamista helpottaa selkeä vedentason näyttö sekä irrotettava kansi. Kun vesi kiehuu tai kun keitin nostetaan alustastaan, virta katkeaa automaattisesti. Automaattinen ylikuumenemissuoja viimeistelee keittimen turvallisen käytön. Sekä irrotettavan kalkinsuodattimen että suodattimen voi pestä erikseen. Virtajohto säilytetään kätevässä, 360 astetta kääntyvässä alustassaan. Keittimen säiliöön mahtuu 1.7 litraa vettä. Väreinä musta ja valkoinen.

Vain myymälässä
Electrolux EEWA3240 vedenkeitin

Electrolux EEWA3240 vedenkeitin

29,95 Hinta verkkokaupassa

Electroluxin nopea ja tehokas vedenkeitin. Pohja ruostumatonta terästä ja vastus sijoitettu pohjan alle. Irrotettava suodatin kerää kalkkijäänteet, Keittimessä on vesimäärän näyttö molemmilla puolilla kannua. Keittimessä on 3-kertainen virran turvakatkaisu. Kuumennus loppuu automaattisesti, kun vesi alkaa kiehua tai kun kannu nostetaan ylös alustasta. Kuivakeittosuoja estää käynnistymisen tyhjänä. Väri: musta.
EasySense-aamiaissettiin kuuluu kahvinkeitin, leivänpaahdin ja vedenkeitin.

4 / 5
Delonghi CTJ2003.W Brillante leivänpaahdin

Delonghi CTJ2003.W Brillante leivänpa...

89,95 Hinta verkkokaupassa
 

Kolmiulotteisena hehkuvasta ja valoa taittavasta timanttikuvioinnista tunnetun Brillante -sarjan leivänpaahtimen kromatut yksityiskohdat ja retrotyylinen muotoilu ovat italialaista designia parhaimmillaan. Voit valita joko kahden tai neljän viipaleen paahtimen. Paahtamisasteen voi säätää oman maun mukaiseksi elektronisesti. Paahtimen uudelleenlämmitys-, sulatus- ja keskeytystoimintojen käyttöä on helppoa seurata erillisistä merkkivaloista. Nostomekanismin ansiosta pienetkin leivät ja viipaleet saa nostettua helposti ulos paahtimesta. Värivaihtoehtoina musta ja valkoinen.

Vain myymälässä
5,0 / 5
Delonghi ICMJ210.W Brillante kahvinkeitin, valkoinen

Delonghi ICMJ210.W Brillante kahvinke...

99,00 Hinta verkkokaupassa
 

Kolmiulotteisena hehkuvasta ja valoa taittavasta timanttikuvioinnista tunnetun Brillante -sarjan kahvinkeittimen kromatut yksityiskohdat ja retrotyylinen muotoilu ovat italialaista designia parhaimmillaan. Tyylikkään muotoilunsa lisäksi Brillante-sarja on suunniteltu käyttöominaisuuksiltaan täyttämään vaativankin kuluttajan odotukset. De´Longhi Brillante -kahvinkeitin edustaa uuden sukupolven keittiöteknologiaa, jossa muotoilu, käyttömukavuus ja turvallisuus kohtaavat. Brillante -kahvinkeittimessä on turvallisuusmekanismi, joka kytkee laitteen pois päältä automaattisesti tunnin kuluttua sen käynnistämisestä, joten käyttäjän ei tarvitse murehtia, jäikö keitin vahingossa päälle. Keitin on lisäksi varustettu tippalukolla, joka aktivoituu kun kahvipannu nostetaan. Veden annostelua ja vesimäärän seuraamista helpottaa selkeä vedentason näyttö sekä irrotettava vesisäiliö. Upealla Brillante-kahvinkeittimellä voi keittää kerralla kymmenen kuppia kahvia. Väreinä musta ja valkoinen.

Vain myymälässä
5,0 / 5
Bamix M200 SwissLine sauvasekoitin

Bamix M200 SwissLine sauvasekoitin

199,00 Hinta verkkokaupassa
 

Bamix M200 SwissLine sauvasekoitin on varustettu 200W vaihtovirtamoottorilla. 100% kosteuseristetty. Laitteen mukana prosessori eri ruoka-aineiden hienontamiseksi, 0,9 litran kannellinen kulho, joka kestää pakastamisen, astianpesukoneen sekä mikrouunin. Pöytäteline sekä kolme terää: yleisterä, soseutuslevy ja vaahdotuslevy. Laitteessa on kierrejohto käytön helpottamiseksi. Pöytätelineessä on paikka myös prosessorille, sekä terille.Tuotteella on 25 vuoden takuu.

Vain myymälässä
4,6 / 5
Kenwood HM790YW kMix sähkövatkain, keltainen

Kenwood HM790YW kMix sähkövatkain, ke...

99,00 Hinta verkkokaupassa
 

Uudet herkulliset PopArt -värit tekevät ruoanlaitosta vieläkin hauskempaa! Valumetallirunkoinen kMix sähkövatkain on upeasti muotoiltu voimanpesä. 400 W tasavirtamoottori tekee siitä tavallista kestävemmän ja tehokkaamman. Vatkain on myös erittäin hiljainen, joka lisää käyttömukavuutta. Erikoisleveät lankavispilät tekevät työnsä nopeasti ja laadukkaasti. Mukana myös taikinakoukut sekä kätevät pöytäteline, Näin kaikki on helposti aina kätesi ulottuvilla.

Vain myymälässä
5 / 5
Electrolux EAT3240 leivänpaahdin

Electrolux EAT3240 leivänpaahdin

29,95 Hinta verkkokaupassa
 

Tyylikäs musta leivänpaahdin jossa on paahtoasteen tunnistin ja automaattinen leivän keskitys. Portaaton paahtoasteen säätö asteikolla 1-8. Murutarjotin ja integroitu sämpyläteline. Turvallinen pintalämpötila.
EasySense-aamiaissettiin kuuluu kahvinkeitin, leivänpaahdin ja vedenkeitin.

Vain myymälässä
4 / 5
Braun M1050 Multiquick sähkövatkainsarja 4-in-1

Braun M1050 Multiquick sähkövatkainsa...

99,00 Hinta verkkokaupassa
 

Kestävä, huippulaadukas sähkövatkain. Mukana on sauvasekoitinpää, taikinakoukut, vispilät sekä 350ml silppurikulho. Ergonomisesti oikein muotoiltu. Teho 500 W.

Vain myymälässä
5 / 5
Hugin Qualis mikroaaltouuni

Hugin Qualis mikroaaltouuni

79,95 Hinta verkkokaupassa
 

Laadukas ja helppokäyttöinen mikroaaltouuni, jossa käyttöä helpottava digitaalinen näyttö. Näytön avulla ajan saa säädettyä viiden sekunnin tarkkuudella, mikä on tarpeen esim. vauvanruokia lämmitettäessä. Automaattitoiminnot mm. lihalle ja kalalle. Sulatus ajan tai painon mukaan. Tasaisen lämmitystuloksen takaa pyörivä lautanen.

Vain myymälässä
5 / 5
Jura Impressa A9 One Touch kahviautomaatti, alumiini/musta

Jura Impressa A9 One Touch kahviautom...

1 290,00 Hinta verkkokaupassa

Aivan uusi, selkeä kosketusnäyttö mahdollistaa kahvikoneen intuitiivisen käytön. Nauti täydellisestä kupillisesta omia erikoiskahvejasi, erittäin tehokkaan kartiomaisen kahvimyllyn ja hienovaahtoteknologian ansiosta. Värinäyttö kosketusteknologialla on nopein tapa päästä nauttimaan täydellinen kahvikupillinen. Kompakti IMPRESSA A9 One Touch taarjoaa vertaansa vailla olevan käyttömukavuuden ja ainutlaatuisia erikoiskahveja. Kahvikone erottuu selvästi muista huomiota herättävän selkeiden linjojensa, lujasta 3 mm paksusta alumiinista valmistettujen sivulevyjen, kromattujen ilmanvaihtoaukkojen sekä etu- ja yläosan Piano Black -mustien osiensa ansiosta.

Delonghi ECAM21.117B kahviautomaatti

Delonghi ECAM21.117B kahviautomaatti

599,00 Hinta verkkokaupassa
 

Kahvin yksilöinti on helppoa, valitset kahvin vahvuuden säätimellä jonka jälkeen nappia painamalla syntyy haluttu kahvijuoma. Manuaalinen maidonvaahdotin sekoittaa höyryä, ilmaa ja maitoa tuottaen rikkaan, kermaisen vaahdon cappuccinoon tai kuuman maidon café latteen. Laitteessa on energiansäästötoiminto ja automaattinen virrankatkaisu. Automaattiset huuhtelu- ja pesuohjelmat. Irrotettava ja pestävä uutinyksikkö. Laitteessa voidaan käyttää sekä kahvipapuja, että valmiiksi jauhettua kahvia.

Vain myymälässä
5 / 5
Dirt Devil Navigator M608S robotti-imuri

Dirt Devil Navigator M608S robotti-imuri

299,00 Hinta verkkokaupassa

Siistiä kuin itsestään.

Dirt Devil Navigator siivousrobotti auttaa pitämään kotisi siistinä vaikka et itse olisi paikalla. Robotti voidaan ohjelmoida aloittamaan puhdistus haluttuna aikana ja siistittyään paikat se palaa latausasemaansa. Ladattuaan n. 5 tuntia, robotti puhdistaa 60 minuuttia. Ohjelmointi voidaan suorittaa mukana tulevalla kaukosäätimellä.
Robotin normaali äänitaso on 68 dB, mutta siinä on myös hiljaisempi toiminto jolla käyttöaikaa voidaan kasvattaa jopa 80 minuuttiin 65 dB äänitasolla.
Robotissa on kolme sensoria, joiden ansiosta se ei putoa esim. portaisiin. Säiliön tilavuus on 0,4 litraa ja antistaattinen sivuharja viimeistelee lopputuloksen.
Pakkauksessa mukana tulee virtuaalimajakka jolla robotti löytää tiensä latausasemaan isommassakin asunnossa. Majakan avulla voidaan myös muodostaa virtuaaliseinä jos halutaan että robotti ei mene tiettyyn huoneeseen.

3 / 5
OBH Nordica 6612 Hercules Creme yleiskone

OBH Nordica 6612 Hercules Creme yleis...

359,00 Hinta verkkokaupassa

Alumiinirungolla varustettu yleiskone. Teho 1 200 W. Ruostumattoman teräskulhon tilavuus 5,5 L. Kolme ulosottoa valinnaisille OBH Nordica -lisävarusteille. Varusteiden korkeudensäätömahdollisuus. Portaaton nopeudenvalitsin ja pitoasento. Planetaarinen sekoitusliike kulhossa. Vakiovarusteet: Vispilä, taikinakoukku, sekoitin, roiskesuojakansi sekä ainutlaatuinen sekoitin, jossa on pehmeä pinnoite. Joustava sekoitin kaapii kulhon reunoja myöten ja samalla ainekset sekoittuvat tehokkaasti. Sopii erinomaisesti suuria määriä voita ja sokeria sisältäville taikinoille kuten kuorrutteille sekä esimerkiksi kakku- ja pannukakkutaikinoille.

4,2857 / 5
Hugin Festuca sauvasekoitinsetti

Hugin Festuca sauvasekoitinsetti

49,95 Hinta verkkokaupassa
 

Tukevarakenteinen ja tehokas sauvasekoitin, johon voidaan liittää myös vispilä ja minileikkuri (500 ml). Ruostumattomasta teräksestä valmistettu sekoitinvarsi. Mukana myös mittakulho (600 ml). Portaaton tehonsäätö ja Turbo-toiminto. Kaikki osat konepesunkestäviä. Teho 750 W.

Vain myymälässä
4 / 5
Philips HR2170/50 tehosekoitin

Philips HR2170/50 tehosekoitin

99,00 Hinta verkkokaupassa

Virkistävää vaihtelua joka päivä herkullisia smoothie-juomia, keittoja ja mehuja. Philipsin tehosekoitin on askel monipuolisempaan ruokavalioon joka päivä. Voit puristaa
tuoretta mehua, sekoittaa keittoja tai terveellisiä smoothie-juomia. Laitteen 600 W:n moottori ja useat nopeusasetukset tarjoavat rajattomasti mahdollisuuksia.
Parhaat tulokset kaikilla resepteillä.
• Säädettävä nopeusasetus
• Painike jään murskaamiseen
• Sykäystoiminto
• Kestävät, huipputerävät sahalaitaiset terät
Helppo puhdistaa
• Irrotettavat terät
• Kaikki irrotettavat osat ovat konepestäviä
Erittäin tehokas
• Korkealaatuinen lasikannu ei naarmuunnu, eivätkä tuoksut tartu siihen
Julkaisupäivä 2014-02-04. Versio: 5.1.1. © 2014 Koninklijke Philips N.V. Kaikki oikeudet pidätetään. Tiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tavaramerkit ovat Koninklijke Philips N.V:n tai omistajiensa omaisuutta. www.philips.com
Tekniset tiedot: Tehosekoitin HR2170/50, 600 W 2 litran lasikannu, nopeuden säätö, sykäystoiminto, jääpainike.
Kohokohdat:
Laadukas lasikannu. Korkealaatuinen lasikannu ei naarmuunnu, eivätkä tuoksut tartu siihen.
Huipputerävät sahalaitaterät. Näiden kestävien ja erittäin terävien terien ansiosta sekä murskaus että sekoitus sujuvat tehokkaasti.
Irrotettavat terät. Helppo ja nopea puhdistaa poistamalla terät kannusta. Konepestävät osat.
Kansainvälinen takuu.

5 / 5
Moccamaster Cup-one Orange yhden kupin kahvinkeitin

Moccamaster Cup-one Orange yhden kupi...

189,00 Hinta verkkokaupassa

Moccamaster Cup-one -kahvinkeitin. Ensimmäinen ECBC-hyväksytty kahvinkeitin, joka keittää kupillisen kahvia suoraan mukiin tiukkojen kahvinsuodatusstandardien mukaisesti. Keittimen virta sammuu välittömästi, kun vesisäiliö on tyhjentynyt. Kapasiteetti 0,33 l. Maksimi liitäntäteho 1090 W. Pakkauksessa mukana kaksi tyylikästä posliinimukia, joissa silikonivyöte. Tuote saatavissa viidessä eri värissä. Matt Black, Cream White, Fresh Green, Orange, Royal Blue.

5 / 5
Sivun alkuun