Näytä kaikki Terveystuotteet -tuotteet

Litozin ruusunmarja- C-vitamiinikapseli 90 kaps. (81g)

Terveystuotteet - Litozin ruusunmarja- C-vitamiinikapseli 90 kaps. (81g)
S-etutuote

Terveystuotteet - Litozin ruusunmarja- C-vitamiinikapseli 90 kaps. (81g)

Litozin ruusunmarja- C-vitamiinikapseli 90 kaps. (81g) 5 5 0 1

LITOZIN® - ainutlaatuinen patentoitu yhdistelmä nivelten hyvinvointiin Tieteellisen tutkimustyön tuloksena on kehitetty luontainen tuote, jossa on runsaasti Rosenoideja. Rosenoidit ovat tärkeitä nivelten terveydelle. LITOZIN® on ainutlaatuinen luonta... Lue lisää >

Saatavuus: Tilapäisesti loppu
Toimitustavat: Myymälänouto 0 €, Katso kaikki toimitustavat
Tuote tilapäisesti loppu
Valitsemalla tilauksen maksutavaksi laskun, kampanja-aikana tehdyt tilaukset erääntyvät 30.4.2015. Maksuaika eräpäivään saakka on korotonta. Kampanja on voimassa kaikille tilauksille 31.1.2015 asti verkkokaupassa. Laskulle lisätään 2,95 € suuruinen laskutusmaksu per tilaus.

LITOZIN® - ainutlaatuinen patentoitu yhdistelmä nivelten hyvinvointiin Tieteellisen tutkimustyön tuloksena on kehitetty luontainen tuote, jossa on runsaasti Rosenoideja. Rosenoidit ovat tärkeitä nivelten terveydelle. LITOZIN® on ainutlaatuinen luontainen ravintolisä, joka on valmistettu erityisellä tuotantomenetelmällä käsitellyistä ruusunmarjoista. Ruusunmarjajauheella on tutkitusti tärkeä merkitys terveiden nivelten toiminnan ylläpidossa.Litozinin erinomaisen laadun takaavat käsin poimitut ruusunmarjat, marjojen hellävarainen kuivaus sekä uusi ja ainutlaatuinen, patentoitu valmistusmenetelmä. LITOZIN® on ainoa tuote, joka sisältää Rosenoideja. Tuoteinfo: Aloita tänään ja huomaa muutos kolmessa viikossa. Tuotteen säännöllinen käyttö on tärkeää parhaimman vaikutuksen aikaansaamiseksi. C-vitamiini edistää sidekudosproteiinin, kollageenin muodostumista luuston ja ruston toimintaa varten. Kollageenia on mm. luustossa, rustossa ja ihossa. C-vitamiini on antioksidantti, joka suojaa kehon soluja hapettumiselta. Se myösedistää toisen antioksidantin, E-vitamiinin muuntumista kehossapelkistyneeseen eli aktiiviseen muotoon. Vain 3 kapselia päivässä auttaaylläpitämään terveitä niveliä ja tukee luuston sekä ruston normaalia toimintaa.