Näytä kaikki Clarins -tuotteet

Clarins Everlasting Foundation -meikkivoide 30ml

Clarins - Clarins Everlasting Foundation -meikkivoide 30ml
S-etutuote

Clarins - Clarins Everlasting Foundation -meikkivoide 30ml

Clarins Everlasting Foundation on värivoide, jonka koostumus sulautuu ihoon peittäen ihon virheellisyydet ja jättäen ihon raikkaan ja hehkuvan näköiseksi. Lisäksi värivoide pysyy iholla muuttumattomana jopa 15 tunnin ajan. Sisältää suojakertoimen 15,... Lue lisää >

 

 

 

 

 

 

Saatavuus: Toimitusaika 1 - 3 päivää Katso myymäläsaatavuus
Toimitustavat: Myymälänouto 0 €, Katso kaikki toimitustavat

40,90

Maksa erissä alk. 5,00 / kk
kpl
Osta nyt ja maksa tilauksesi vasta joulukuun lopussa!

Valitsemalla tilauksen maksutavaksi laskun, kampanja-aikana tehdyt tilaukset erääntyvät 31.12.2014. Maksuaika eräpäivään saakka on korotonta. Kampanja on voimassa kaikille tilauksille 31.10.2014 asti verkkokaupassa.

Clarins Everlasting Foundation on värivoide, jonka koostumus sulautuu ihoon peittäen ihon virheellisyydet ja jättäen ihon raikkaan ja hehkuvan näköiseksi. Lisäksi värivoide pysyy iholla muuttumattomana jopa 15 tunnin ajan. Sisältää suojakertoimen 15, joka suojaa ihoa UV-säteiden haitallisilta vaikutuksilta. Anti-Pollution -yhdiste suojaa ihoa saasteiden haittavaikutuksilta ja muilta ulkoisilta ärsykkeiltä. Meikkivoiteen Light Optimizing -yhdiste on yhdistelmä pigmenttejä, jotka saavat aikaan valoa heijastavan lopputuloksen ja tasaisen sävyn ja peittävyyden kaikissa valo- ja ilmasto-olosuhteissa. Sopii kaikille ihotyypeille. Tuoteinfo: Pitkäkestoinen meikkivoide, SK 15. Levitä sormin tai sienellä puhdistetuille kasvojen iholle. Käytä alla tarvittaessa Clarins Instant Light Complexion Perfector –meikinalusvoidetta.