Sisältöön
Ida Warg Beauty

IDA WARG Cocoa Self Tanning Mousse itseruskettava vaahto 150 ml

21,90 €17,50 €
146,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Kaakaonkuori on 100 % luonnollinen ainesosa, joka sisältää runsaasti polyfenoleja (antioksidantteja), jotka voivat torjua vapaita radikaaleja, vähentää tulehdusta ja suojata ihosoluja. Kaakaonkuoret sisältävät myös suuren määrän kivennäisaineita ja vitamiineja, jotka voivat auttaa ylläpitämään ja parantamaan ihon kimmoisuutta.

Kaakaonkuoret ovat suklaan valmistuksen jäännöstuote – jokaisesta tonnista kuivattuja kaakaopapuja syntyy kymmenen tonnia kuorta. Säilyttämällä kuoret hävittämisen sijaan jätämme pienemmän jalanjäljen ja minimoimme polttoaineen, metsien ja vesihuollon kuormituksen. Säästämme yksinkertaisesti luonnonvaroja.

Kaakaonkuoret antavat tuotteelle luonnollisen värin (värisuoja), mikä helpottaa levittämistä. Se ei myöskään vahingoita DHA:ta (dihydroksiasetoni), joka on ainesosa, joka antaa kehon kuolleille ihosoluille ruskettuneen värin. Tavallisesti käytetystä karamelliväristä poiketen kaakaonkuoret eivät lisää suoraa itseruskettavaa hajua.

Uusi Cocoa Self Tanning Mousse tuoksuu ihanasti kookospähkinältä, vaniljalta ja suklaalta, kuivuu nopeasti ihoon ja antaa syvän värin, kun DHA on vaikuttanut. (Saat parhaat tulokset noin 8 tunnin kuluttua).

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Dihydroxyacetone, Propylene Glycol, Ethoxydiglycol, Glycerin, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Decyl Glucoside, Parfum, Theobroma Cacao Extract, Sodium Metabisulfite, Sodium Benzoate, Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone, Citric Acid

AQUA, DIHYDROXYACETONE, PROPYLENE GLYCOL, ETHOXYDIGLYCOL, GLYCERIN, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, DECYL GLUCOSIDE, PARFUM, THEOBROMA CACAO EXTRACT, SODIUM METABISULFITE, SODIUM BENZOATE, COUMARIN, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRIC ACID

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ruotsi

Tuotekoodi

7350127610068

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan